Editie 2015

Editie 2015

Mechelen – … – Mechelen

kom op tegen kanker 2015
Donderdag Dilbeek, vrijdag Wevelgem, zaterdag Heers en zondag Vorselaar. Zo ziet het hemelvaartweekend (14-17 mei) er volgend jaar uit, want dat zijn onze vier middagsteden.

Samen met onze vaste gaststad Mechelen zorgen zij zeker voor een onthaal van de pelotons waarvan het haar op de armen loodrecht gaat staan! En voor sfeer en plezier voor jong en oud.

De vier middagsteden zijn al heel gedreven om de strijd om de langste erehaag aan te gaan. En ze hebben ook al tal van ideeën om de talloze supporters een supermiddag te bezorgen. Ze stellen zich alvast graag aan jullie voor.

Toptrio peters en meter

Petersenmeters kom op tegen kanker

An Swartenbroekx! Jelle Cleymans! Tomas Van Den Spiegel! De 1000 km van Kom op tegen Kanker is dit jaar weer in erg goede handen!

Toen we hen vroegen om het meter- en peterschap op te nemen, waren ze direct enorm enthousiast. Het belang van steun aan het kankeronderzoek moesten we aan hen zeker niet duidelijk maken. En het concept van de 1000 km sprak hen volledig aan. Ze hebben dan ook meteen toegezegd om meerdere etappes mee te fietsen.

Alle drie hebben ze hun eigen redenen om de 1000 km te ondersteunen. Beluister de radiospotjes die vanaf vandaag te horen zijn op Radio 1, Radio 2, Studio Brussel en MNM, en waarin ze oproepen om samen met hen te trappen tegen kanker.

Waar fietsen we voor?

De netto-opbrengst van de 1000 km van Kom op tegen Kanker gaat naar wetenschappelijk biomedisch kankeronderzoek. En deze editie trappen we specifiek voor onderzoek naar de oorzaken en aanpak van therapeutisch falen. Opnieuw een hele mond vol, dus klik snel door voor de verhelderende uitleg.

Facebook/Twitter

Duizenden onder jullie hebben al lang de weg naar onze sociale mediakanalen gevonden. Maar voor de nieuwkomers herhalen we het nog eens graag: voor alle nieuwtjes, voor contact met andere fietsers, voor inspiratie … twee adressen: Facebook en Twitter.
See you there!

Twijfel niet, en trap mee tegen kanker!

Trapte je de vorige jaren al met ons mee, dan hoeven we je vast en zeker niet meer te overtuigen. We horen het heel vaak van deelnemers: eens je de 1000 km-microbe te pakken hebt, dan laat die jou niet meer los.

Heb je de 1000 km nog niet ervaren, en ben je nog aan het twijfelen? Kijk dan nog eens naar de items hierboven. Of kijk op onze site waarom je absoluut moet meetrappen en laat je overtuigen door de verhalen van andere deelnemers.

Wacht in elk geval niet te lang om je team te registreren. Stel je plaats in onze pelotons veilig, en:

REGISTREER HIER!

Het Time-release team

bron: www.1000km.be