Slimming drink

13709848_1662194070766595_1736090400443038019_nEnkele getuigenissen

  • Jessie van hoof: -10kg
  • Casey Verbeeck: -25,2kg (week 18)

En nog een mooie getuigenis van Bosschaerts Cathy:

Mijn ervaring met Slimming Mix

Het begon allemaal zo een half jaar geleden. Ik voelde me altijd moe, futloos en had nergens zin in. Hierbij had ik nog erge rugpijn, en wist ik ergens wel dat er iets moest gebeuren, maar wat ?
Op de weegschaal staan durfde ik niet, uit schrik voor de confrontatie. Mijn vriend was ondertussen begonnen met fitnessen en ging op advies bij Joan. Ik ging eens een keertje mee en zag toen zijn reclame op de venster staat – 1 kg/week. Ik stond er eerst een beetje sceptisch tegenover, want zijn er zo geen 13 in een dozijn ? Maar langs de andere kant baat het niet dan schaadt het niet. dus ik vroeg de nodige uitleg en werd een deel wijzer, en besloot er voor te gaan. Half juli werd ik op de weegschaal gezet en toen inderdaad een koude douche 97.5 kg.
Meer dan ooit was de drang groot om er nu iets aan te doen, want 3 cijfers op de weegschaal wil ik niet zien.
Ik kreeg van Joan een aangepast voedingsschema en je mag gerust zijn honger heb je nooit ( goesting is iets anders ).
Vervolgens moest ik nog drie maal per week een uurtje bewegen, niet zo moeilijk een uurtje is zo voorbij. Wekelijks ging ik op controle en zag de kilo’s verdwijnen. Nu zijn we een half jaar later en de teller staat op zevenenzeventig kilo. Je leest het goed – 20 kg in een half jaar. De Slimming is een super product, zeer lekker en het vult zeer goed, je kan er verschillende richtingen mee uit zoals de smaak en het toevoegen van bessen als je er pudding van maakt.
Ik voel me beter dan ooit, heb energie, ben niet meer moe en vooral het belangrijkste mijn rugpijn behoort tot het verleden.
Ik kan dit iedereen echt aanraden. Ik blijf in elk geval verder doen en hoop nog zeker 10 kg te verliezen en dat gaat me zeker lukken.

Groetjes Cathy